Daniele Travel - Rreth Nesh !

Qellimi yne eshte per te ofruar zgjidhjet me te mira dhe per te ndertuar mardhenie te forta me klientet duke kuptuar, pershtatur dhe plotesuar kerkesat e tyre individuale.

Qellimi yne eshte qe te ofrojme cilesi te larte, komode dhe te sigurte te transportit te pasagjereve. Komoditeti i nje autobuzi tek ne, ju mundeson te perjetoni nje udhetimi komfort e cila arrihet nepermjet mirembajtjes se rregullt te autobuzit per siguri dhe pasterti. Stafi yne eshte i perbere nga persona te trajnuar dhe te besueshem te cilet do t'iu ofrojne nje sherbim te paharueshem gjate udhetimit tuaj.

Sherbimet e ofruara:

-Transporti ne destinacionet nderkombetare per linjat e regullta : - ITALI -

-Transport per grupe turistike ne destinacione te ndryshme 

-Rehati dhe kualitet maksimal

-Shofere dhe staf me pervoje, te besueshem dhe konfidenciale per udhetimin tuaj 

-Fleksibilitet per te permbushur kerkesat tuaj dhe gjithemone te gatshem per t'iu informuar

-Autobuzet e vendosur ne dispozicionin tuaj jane prodhim i viteve te fundit, me standarte te larta sigurie dhe komode.


Destinacionet
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12+)  (4-11)  (0-4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 


IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania
DanieleTravelALBANIA