Contact.

ZYRA KAVAJE

+355699455004

ZYRA DURRES

+355699455005

ZYRA DIVJAKE

+355696889988

 

Numrat e Shoferave

Linja PISA LIVORNO

+393894345566 ( Contact Whatsapp )
+393894338880


Linja BOLZANO

+393891105757 ( Contact Whatsapp)
+393891553080


Linja GROSSETO

+393276781938 ( Contact Whatsapp )
+393276781944


Destinacionet
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12+)  (4-11)  (0-4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 


IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania
DanieleTravelALBANIA